Trustpilot

Onze super geweldige SPF50 drops

Onze super geweldige SPF50 drops

Yes! De zomer(vakantie) is in volle gang en dit product mag absoluut niet ontbreken in jouw skin care routine. Wij hebben het natuurlijk over de spf50 drops van Prescription by Soap. De drops bieden niet alleen een hoge bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon, maar hebben ook talloze voordelen! Een must have voor iedereen die dus op zoek is naar een product welke optimaal beschermt en tegelijkertijd voor een prachtige huid zorgt.

Krachtige bescherming
Door de hoge factor bieden deze druppels een goede bescherming tegen zowel UVA- (veroudering) als UVB-stralen (verbranding). Dit betekent dat de huid effectief wordt beschermd tegen huidkanker, vroegtijdige veroudering & andere schadelijke effecten van de zon. 

Huidverzorgingsvoordelen
Eerder gaven wij al aan dat de spf50 drops ook veel voordelen heeft. Het beschermt de huid niet alleen tegen de zon, maar hydrateert ook nog eens heel erg goed! Door de oliebasis die verrijkt is met o.a. de plantaardige oliën: wortelolie en frambozenolie, zijn de drops erg verzorgend. De drops kalmeren, hydrateren en ruiken echt mega lekker :)

Beste skin care routine
En wist je dat je de spf50 drops ook heel gemakkelijk kan gebruiken in combinatie met onze edelweiss cream voor de optimale hydratatieboost, of met de bisabolol balm voor de ultieme after sun treatment? 

Liever je eigen skin care routine aanhouden? Geen probleem. Je kan de spf50 drops gemakkelijk het hele jaar mengen met je eigen moisturizer, serum of foundation! UVA stralen zijn er namelijk ook op bewolkte dagen.

Verkrijgbaar online en in de Soap Treatment Stores voor €39,00. 

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *