Trustpilot

Monique, Beautyjournalist van beautyjournaal, is lovend over de spf50 drops.

Monique, Beautyjournalist van beautyjournaal, is lovend over de spf50 drops.

Dat wij dol zijn op de spf50 drops van Prescription by Soap, hoeven wij niet nog een keer te vertellen. Het hele Prescription-team gebruikt de drops inmiddels dagelijks in hun skin care routine. En wij zijn niet de enige die lovend zijn over de spf50 drops

Lovende review van Beautyjournaal
Beautyjournalist en uitgever van Beautyjournaal, Monique Lindeboom, nam tijdens haar vakantie in Griekenland de spf50 drops mee en schreef het volgende hierover.

"De spf50 drops is een handige kleine verpakking die je eenvoudig kan meenemen overdag en op reis. Je doet er ook lang mee, want voor je gezicht heb je bijvoorbeeld maar 5 druppels nodig en voor je hals 8. 

Persoonlijk vind ik het erg prettig dat de druppels iets vettiger zijn, omdat mijn huid al droger is door de overgang. Ik heb de druppels met de Bisabolol balm gemengd, omdat ik dat een heerlijke, rijkere, verzorgende crème vind. Het wordt over het algemeen aangeraden om ze te mengen met de superfijne, maar iets luchtigere Edelweiss cream.

Ik vind het mixen met je eigen dagcrème heel handig, omdat je zo toch de voordelen behoud van de werkzame stoffen in je eigen crème. Als je wilt, kun je de spf50 drops ook rechtstreeks op je huid aanbrengen. De toegevoegde vitamine A en de plantaardige oliën hebben vanzelfsprekend ook een huidverzorgend effect.

Tijdens mijn vakantie in Griekenland heb ik lange wandelingen gemaakt en ik kan je vertellen dat ik totaal niet verbrand ben in mijn gezicht, hals en decolleté. Ik vind het dan ook een hele mooie aanvulling op mijn skin routine en het past perfect binnen de mix 'n match filosofie van Prescription."

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *